Française Nederlands English
La Petite Brenne | Naturistencamping in Frankrijk

Kampeerplaatsen

De kampeerplaatsen zijn heel ruim en gevarieerd. U kunt bij aankomst zelf een mooie plaats uitkiezen. Er zijn plaatsen met zon, schaduw of halfschaduw.

Het terrein is redelijk vlak, ook met een invalidenvervoermiddel zijn de meeste plaatsen heel goed bereikbaar. U kunt gezellig dicht bij de gebouwen gaan staan of juist kiezen voor een hele rustige plaats met veel privacy. Een plaats met veel uitzicht, of juist besloten in het bos.

Zelfs in het hoogseizoen is er bijzonder ruime plaats keuze. (Het is wel verstandig om te reserveren tussen 15 juli en 10 augustus omdat er wel een maximum aantal gasten is).

La petite Brenne ligt in het natuurgebied van de Brenne, daardoor is er geen omgevingslawaai, alleen de natuur is te horen, vogels, stromend beekwater, een briesje, de kikkers...

Het hele terrein is met regelmaat voorzien van elektrapalen, deze geven 10 ampère stroom. Wij hebben elektrakabels, van 40 meter en van 10 meter te huur of te koop in het camping winkeltje. Er zijn 6 toiletgebouwen verspreid over het terrein zodat de voorzieningen nooit te ver weg liggen.