Française Nederlands English
La Petite Brenne | Naturistencamping in Frankrijk

Actualiteiten

 


2017   la petite Brenne

Nieuw dit jaar is de renovatie van het centrale sanitair gebouw. We zijn er erg trots op. Douches met individueel in te stellen temperatuur. En het is vooral heel erg mooi, met veel mozaïek en kunstwerken.

Er worden ook nu nog activiteiten georganiseerd, er is elke dag sauna, gratis, de zwembaden zijn heerlijk. Natuurlijk wordt er ook elke dag heerlijk gekookt in het restaurant. Je kunt meedoen aan de natuurtochten van onze vogelkenner Geert, in september doet hij ook tochtjes naar de burlende herten. De masseurs zijn actief, je kunt je inschrijven voor een heerlijke massage. In de omgeving is ook veel te doen, het is bijvoorbeeld  nog steeds brocante seizoen, elke zondag zijn er meerdere brocantes.

 

 

Laagseizoenaanbieding 2017 met de BRENNE-CARD

(en andere geaccepteerde kaarten: FFN, NFN, BRiTISH NATURISM, ACSI EN ANWB KEYCARD)

Plaats + 2 personen + 10A electriciteit

 28 augustus tot 30 September 19 euro/nacht 

kaart van een naturistenfederatie: 19€ per nacht

acsi-kaart: 19 € per nacht

anwb kaart: 19 € per nacht

Brenne kaart: 19€ per nacht (brenne kaart wordt gratis verstrekt bij elke reservering en is ook los verkrijgbaar, prijs: 15,00 €

 

Zonder kaart: 28 augustus tot 30 september: 25 euro/nacht 

 

 

NATURISTEN BUSREIZEN, geheel verzorgde reizen voor alleenstaanden of stellen, inclusief accommodatie, ontbijt en dinerDe bus van Naturistenbusreizen.nl zal  La Petite Brenne weer aandoen in 2018. 

Kano-varen op de rivier de Creuse
Elke maandag, vertrek vanuit Saint Gaultier om 14h00, kunnen er prachtige kano-tochten worden gemaakt.
Met eigen auto erheen, dan kano-varen, daarna wordt u met een busje naar de auto teruggebracht.
prijs: 15 € per persoon. Geschikt voor volwassenen en kinderen die kunnen zwemmen.

Vogeltochten
Onze natuurgids Geert Engels zal opnieuw excursies geven over de schitterende natuur van de Brenne en vooral over het rijke vogelleven.

Fietstochten
In 2017 besteden we opnieuw extra aandacht aan fietsen, dit omdat de omgeving van la petite Brenne heel geschikt is om te fietsen. Wij hebben 6 verschillende routes vanaf de camping, voor geoefende en voor minder geoefende fietsers zijn er mogelijkheden om de mooie landschappen van de Brenne per fiets te genieten. Deze 6 routes zijn beschikbaar voor de aanbiedingsprijs van 1 euro (in plaats van 3 euro).  Doen!

Nieuwsbrieven

Brenne-villa, vanaf nu te huur.

Het toiletgebouw is ook een kunstwerk